torstai 22. heinäkuuta 2010

Aivan liekeissa

Kuinka paljon tanne kehtaa hehkuttaa??? Oon vaan niin liekeissa koko ajan!!! Saan koko ajan enemman kuin pyydan ja aina joku huolehtii mun olemisesta ja menemisesta niin etta aina on joku jossain venaamassa, auttamassa tai saatamassa.. uskomatonta porukkaa. Ei nyt tietenkaan kaikki, hermokin on menny joihinkin epamaarasiin yrittajiin, mutta u know.

Naivashassa olo huipentui Hell's Gaten luonnonpuistoon, jossa fillaroin n. 30 km seeprojen, villisikojen, kirahvien ja antilooppien keskella. Kuin siistii on tuijottaa kirahvia silmiin muutaman metrin paasta! Fillarilla! Sitten viela tunti hikingia samaisessa puistossa sellasissa luonnon ja vulkaanisen maaperan muovaamissa kaytavissa ja huikeissa maisemissa. Siella oli myos paljon kiipeilypaikkoja - otin kuvia Iitulle ja Tommille ja muille kiipeileville ystaville!! :) Makin jouduin siina kavelyosuudessa laskeutua pahoista paikoista, mutta pakko oli kun takasinkaan pain ei paassyt. Jannitin jo, etta katkeeko matka nilkkamurtumaan. Ois jokseenkin kuivaa.

Nyt saavuin Nakuruun, jonne Nairobin Richard oli saatanut mua vastaan erittain tyylikkaan Julia leidin, jonka event officessa istun talla hetkella. Julialla on myos orpokoti, jossa on n. 30 lasta. Sinne meen tasta seuraavaks. Tai asun siina vieressa, mutta niitten lasten kanssa leikin sunnuntaihin asti. Sitten mut hakeekin eras uusi ystavani pois ja matka jatkuu Nanyukiin Mt Kenyan juurelle. Siita varmaan lisaa tuonnempana.

Jussilta tulikin sellaset terveiset etta Pemba on pimennossa, joten elokuu voi olla blogikirjotusten, tekstiviestien tai muiden yhteyksien kannalta hiljasta... etta yritan nyt ennen sita viela raportoida.

Lovin it all.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti