perjantai 16. heinäkuuta 2010

Väsytystaktiikalla

Kappas vaan että tääkin blogi pitää sitten yleisön pyynnöstä ja painostuksesta (ja ehkä vähän myös omasta tahdosta) perustaa viimeisenä kotimaan yönä. Silmät ristissä, aivan hiessä ja muutenkin jo pikku paniikissa. Tai ei tässä ees kerkee ja jaksa olla oikeestaan paniikissakaan. Odotan että pääsen istumaan lentokoneeseen, eipähän tarvi sinä aikana tehdä yhtään mitään. Lukkiudun varmaan Nairobissa hostellihuoneeseen, nukun pari päivää ja vilvottelen jonkun propellin alla. Siellä on onneks viileempää kun kuumassa kesästadin huumassa.

Läksiäisfestareita on totisesti vietetty! Eilen alko jo tuntuu jo siltä kun ois polttarit, meno kun moukarihäkissa... Ja jos nää oli läksiäiset niin mä haluun nähdä ne polttarit! Muut lähtee opiskelemaan, töihin, pitkille reissuille ja ulkomaille yhtenään, mutta kun Panda lähtee niin jumaliste mitä juhlaa ja showta! Kiitos siis kaikille osallistujille ja anteeksi...jokaisen maksa saa toivottavasti nyt hetken rauhaa. :)

Mutta ainakin mulla on maailman hienoimmat ja parhaat ystävät sekä perhe. Ikävä tulee, tänäänkin jo monet jäähyväisitkut väännetty. Niin paljon kauniita sanoja, apuja, lahjoja, kannustusta ja kaikkee hyvää olen teiltä saanut viime viikkojen aikana, että en voisi olla onnekkaampi ihminen. Mulla on teidät! Tästä on hyvä lähteä.

9 kommenttia:

  1. Onnea matkaan pikku susi! Rakastan sinua!

    VastaaPoista
  2. Noita tekstivärejä vois vielä vähän säätää ;) !

    VastaaPoista
  3. Säädän kun jaksan. Tän päivän säätämiset on nyt säädetty! :) Pus.

    VastaaPoista
  4. Hyvää matkaa Pandalle toivottavat Konna Kondersson ja pikku Peukaloinen!

    VastaaPoista
  5. Mahtavia seikkailuja Mahtavalle Pandalle! Ota kaikki irti hetkistä ja muista; koti-ikävän (ehkä) yllättäessä, täällä on iso remmi ystäviä jotka ajattelee sua siellä suuressa maailmassa! Joten no worries, Panda-hattu päähän ja vapaus alkakoon! pus

    VastaaPoista
  6. Katsos, mäkin osaan ehkä käyttää tätä! Turvallista lentoa, autokyyti kun oli melko turvaton...Nyt vaan sitten kirjotat tiiviisti, että pysytään mukana matkassa :) Love.

    VastaaPoista
  7. Voi Rakkaus! niin kaikkea hyvää sulle toivotan.Olkoon matkasi avara, valoisa, kokemuksellinen ja ratkiriemukas.Nauti jokaisesta päivästä, elä hetkessä, äläkä koskaan säästä tunteitasi--- anna niiden palaa, roihuta ja joskus sateen kastella ne kyyneleillä...:) sitä se on, elämää ja sä olet nyt uuden polun tiellä.Ja olen susta niin Ylpiä isolla Y:llä!!!!!! senkin aurinkoinen, mene ja valloita Afrikka, ehkä mä sniikkaan sinne jollain botskilla ennen sitä Jordanian tapaamista.Love you BIG BIG time!!!!!!! rakkautta ja haleja ja ja ja ja....tahtois nyt vaan rutistaa sua!!!!

    VastaaPoista
  8. se olin siis minä, toi äskeinen! t.Mia meni joteskin Talin tilille...hups..

    VastaaPoista