torstai 5. elokuuta 2010

Easy living in Pemba

Vaikka oli surullista lahtea keniasta niin kylla se iloks muuttui kun paasin Pembaan. Kentalla oli vastassa yllattaen Stella ja Mimosa, jotka oli ehtinyt perille mua muutamaa paivaa ennen, seka tietty Jussi sen royheella kiesilla. Romina, naapureita ja muuta ryhmaa oli vastassa ja laittamassa ruokaa kampilla. Juban ja Rominan koti onkin aivana I H A N A. Aivan meren rannalla ja muutenkin, ooh mika kuisti ja mitka oltavat!!! Eilen vietettiin mun ekaa biitsipaivaa autiolla valkoisella hiekkarannalla mangrovepuiden katveessa ja sen jalkeen pelattiin luksushotellin rannassa beach volleyta usean muun expatin kanssa. Se on nyt sit mun vakioliikunta ke ja pe. Hurraa.
Kohta lahetaan sukeltamaan ja mua vahan jannittaa. Vastahan sen open waterin joulukuussa suoritin... Mut kai se siita. Aina paasee pintaan.

Stella ja Mimosa on taalla viikon viela, Rominalla on lomaa, Juballakin ma asti ja toinen loma viela kulman takana, joten ihan superluksusta. Paastaan tekeen ja meneen vaikka minne yhdessa. Pembakin on superkaunis, siisti ja helppo... todella easy living.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti